dom-noni

Smještajni kapacitet

Naš Dom je smješten u lijepom zagrebačkom kvartu Gračani. Kuća je smještena na kraju slijepe ulice tako da lokacija osigurava korisnicima mir daleko od prometnica i buke gradske vreve. Riječ je o novogradnji, trokatnici koju smo se potrudili urediti toplo, moderno i lijepo.

Važno je naglasiti kako imamo lift, što nekim korisnicima, ali i našem osoblju uvelike olakšava svakodnevicu. Osim same kuće, veliki bonus je i okućnica gdje svi koji mogu rado provode vrijeme u sjenici ili u šetnji dvorištem.

Što se tiče tehničkog dijela, Dom Noni ima kapacitet za 20 osoba u 12 soba, od toga šest jednokrevetnih, četiri dvokrevetne i dvije trokrevetne.  Uz lijepo uređene sobe imamo i potpuno nove sanitarne prostorije, a srce cijelog prostora je, naravno, kuhinja s blagovaonicom i dnevnim boravkom gdje svi najradije provode vrijeme.  

Zavirite u našu galeriju fotografija za potpuni ugođaj doma NONI.

Dogovorite sastanak

Obratite nam se s povjerenjem i osigurajte svojim najmilijima najbolju moguću skrb i tretman kakav zaslužuju. Nazovite nas ili dođite u posjet našem domu, bez obaveza, očekujemo vas!

POŠALJI UPIT